Acasă National Irinel, parlamentarul care mai mult stă pe la televiziuni

Irinel, parlamentarul care mai mult stă pe la televiziuni

0

Un parlamentar USR din Brașov este într-o continuă campanie electorală de când a ajuns senator. Este vorba despre Irinel Darău. Dacă prin activitatea sa de parlamentar nu s-a remarcat mai deloc, pe la televiziuni a tot participat la emisiuni.

Mai întâi a candidat la alegerile parlamentare, apoi s-a înscris în cursa pentru șefia partidului și a ieșit pe ultimul loc, iar acum merge pe la televiziuni cu fel de fel de doleanțe și critici la adresa partidului care l-a trimis în Parlament.

Senatorul de Brașov este veșnic nemulțumit, indiferent de cine este șef la partid. Probabil își dorește și el să fie șef pe undeva și din acest motiv tot insistă. Partea proastă că echipa din spatele său este destul de ”subțire”. Alături de el ar mai fi primarul Brașovului, dar acesta este în cădere liberă după ce a intrat la conducerea administrației locale, fiind un primar vizibil pe facebook și invizibil pe ”stradă”.

Irinel Darău este și parlamentarul care susținea că la USR Brașov nu au existat scandaluri care să ajungă în presă. O minciună având în vedere disputele interne dintre Tudor Benga și concubina/partenera de viață a primarului Allen Coliban.

Articolul precedentMăsuri PSD-PNL! Tot la bugetari cresc veniturile! Ratele la bănci se amână 9 luni
Articolul următorProiecte importante pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Brașov
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.