Acasă Local În timp ce Coliban se laudă pe Facebook, Primăria este amendată pentru...

În timp ce Coliban se laudă pe Facebook, Primăria este amendată pentru carambolul cu 17 mașini!

0

Ca urmare a evenimentului rutier produs pe podul din zona Dârste, în dimineața zilei de 04 decembrie 2022, în care mai multe autovehicule s-au tamponat, rezultând avarierea acestora, în conformitate cu prevederile OUG nr 195/2002, administratorul drumului public a fost sancționat contravențional pentru neasigurarea stării de viabilitate a părții carosabile.

Acționați Primăria în judecată!

”Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”!

Brașovul a fost ieri pomenit pe toate posturile de televiziune naționale și locale. Totul după producerea unui carambol în care au fost implicate 17 mașini. Poleiul a fost de vină, dar și unii șoferi, însă o parte de vină o are și Primăria Brașov, administratorul drumurilor din municipiu.

În urmă cu câteva zile, primarul exmatriculat al Brașovului susținea pe Facebook, acolo unde se simte el cel mai bine, că Primăria Brașov este pregătită. Pe bune? Brașovenii au spus ieri cu totul altceva! La fel și Poliția Rutieră. Dar știm, presa este de vină.

Acum ar trebui ca toți șoferii care au avut de suferit din cauza tamponărilor în lanț să acționeze Primăria Brașov în judecată!

 

Articolul precedentÎn ajun de Moș Nicolae haideți să aflam mai multe despre această sărbătoare!
Articolul următorDoar 50 de bani pe zi alocă România pentru sănătatea cetățenilor!
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.