Acasă Primar de Brașov VIDEO. Pentru ce plătește Primăria Brașov un angajat! Sa facă mișto de...

VIDEO. Pentru ce plătește Primăria Brașov un angajat! Sa facă mișto de alte primării din țară

1

Deși Iași este peste Brașov, din multe puncte de vedere, mai ales la capitolul investiții, colegul de partid al primarului Allen Coliban, pus să se ocupe de contul de TikTok, a găsit de cuviință să facă mișto de Primăria Iași, pe tema deszăpezirii (vezi video aici).

Vorbim despre orașul Brașov care anul trecut, la o mică ninsoare, arăta ca un patinoar, drept dovadă fiind accidentele care au avut loc în acea zi. Plus că la Iași a viscolit, deci era logic ca deszăpezirea să se facă greu, mai ales că orașul nu e înconjurat de munți care să protejeze astfel încât zăpada să nu fie spulberata. La urma urmei, la o  astfel de zăpadă, la Brașov s-ar închide și Facebook-ul unde își petrece timpul primarul Coliban, nu doar școlile.

 

Cum mulți dintre internauți nu au gustat glumițele expirate ale useristului angajat pe linie de partid, au curs și comentariile. Unii i-au adus aminte autorului de străzile blocate din cauza FOV, de lipsa proiectelor, dar și de faptul că românii plătesc amenzi din cauza primarului din Brașov care a uitat să închidă groapa de gunoi din Triaj.

 

 

În timp ce Coliban se laudă pe Facebook, Primăria este amendată pentru carambolul cu 17 mașini!