Acasă Local Familia Regală ajunge mâine la Brașov. Va fi vizitat și Aeroportul

Familia Regală ajunge mâine la Brașov. Va fi vizitat și Aeroportul

Vineri, 30 iunie 2023, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu se vor afla într-o vizită cu caracter public în județul Brașov.

La ora 11.00, în Piața Sfatului din Brașov, Majestatea Sa și Alteța Sa Regală vor lua parte la ceremonia de aniversare a o sută de ani de existență a Brigăzii 2 Vânători de Munte Sarmizegetusa. Brigada 2 a fost creată prin Decret Regal semnat de Regele Ferdinand I, în anul 1923, iar Regele Carol al II-lea și Regele Mihai au avut strânse legături, inclusiv prin propria lor formare militară, cu vânătorii de munte.

De la ora 12.30, Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu vor vizita Aeroportul Internaţional Brașov-Ghimbav. Cuplul regal va fi întâmpinat de Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, domnul Şerban Todorică şi de directorul aeroportului, domnul Alexandru Anghel.

În cadrul vizitei, Familia Regală va avea ocazia să cunoască personalul operaţional al aeroportului şi fluxul de funcționare al terminalului.

sursa foto Facebook Familia Regală a României