Acasă Actualitate Bucureștean reținut la Brașov după ce a furat și lovit agentul de...

Bucureștean reținut la Brașov după ce a furat și lovit agentul de pază al unui magazin

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cu persoana bănuită în stare de reținere.

 

La data de 25 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați de către agentul de pază al unui magazin din municipiul Brașov, cu privire la faptul că, în urmă cu două zile, ar fi surprins o persoană după ce aceasta ar fi sustras produse din magazin. Pentru a-și asigura scăparea și păstrarea bunurilor, persoana respectivă l-ar fi lovit și ar fi fugit într-o direcție necunoscută.

 

În baza probatoriului administrat, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un bărbat de 38 ani, din municipiul București, și au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.

 

La acest moment suspectul se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, iar cauza este cercetată sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea verificărilor să fie dispuse măsurile legale.