Acasă Sănătate-Educație Expoziție cu mașinile de curse construite și dezvoltate de studenții brașoveni (FOTO)

Expoziție cu mașinile de curse construite și dezvoltate de studenții brașoveni (FOTO)

0
Brașovenii pot admira monoposturile dezvoltate de studenții Universității Transilvania Brașov. Acestea sunt expuse în fața aulei cu ocazia aniversării a 75 de ani de la înființare.
BlueStreamline a luat ființă în 2009 ca inițiativă a studenților din cadrul Universității Transilvania din Brașov, având drept scop crearea și dezvoltarea unei mașini de curse pentru evenimentele de tip Formula Student. An de an, începând cu 2009, echipa a reușit cu succes să proiecteze și să manufactureze câte un monopost de primă clasă cu care a concurat pe bine cunoscutele circuite de Formula 1: Circuitul Silverstone (Marea Britanie), Circuitul Catalunya (Spania) și pe circuitele Karting staza Movi Marof (Croația), Autodromo Riccardo Paletti – Varano de’ Melegari (Italia), Parcmotor Castellolí (Spania).
Articolul precedentVa fi repusă în valoare una dintre cele mai frumoase construcții medievale din Transilvania (FOTO)
Articolul următorEclipsă parțială de lună! Poate fi urmărită cu ajutorul telescoapelor amplasate în Parcul Titulescu din Brașov
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.