Acasă Social Va fi repusă în valoare una dintre cele mai frumoase construcții medievale...

Va fi repusă în valoare una dintre cele mai frumoase construcții medievale din Transilvania (FOTO)

0

S-au finalizat lucrările în cadrul Proiectului „Lucrări de reparaţii, conservare şi introducere în circuitul turistic la Ansamblul Bisericii Evanghelice Fortificate Rupea”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, în valoare totală de 2,05 milioane lei, din care peste 1,9 milioane lei reprezintă finanțarea nerambursabilă solicitată și 39.312,83 lei reprezintă cofinanțarea asigurată de către Parohia Evanghelică C.A. Rupea.

Lucrările vizează repunerea în valoare a uneia dintre cele mai frumoase construcţii medievale din Transilvania, aparținând, ca Biserică fortificată, arhitecturii săseşti de secol XIV.

Articolul precedentColiban încă nu a aflat că primarul și viceprimarii trebuie să meargă pe teren, nu doar prin delegații externe sau să navigheze pe Facebook
Articolul următorExpoziție cu mașinile de curse construite și dezvoltate de studenții brașoveni (FOTO)
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.