Acasă Actualitate Erwin Albu, candidatul liberal pentru Primăria Codlea, și-a anunțat retragerea! „Mi-am dat...

Erwin Albu, candidatul liberal pentru Primăria Codlea, și-a anunțat retragerea! „Mi-am dat seama că nu voi avea cu adevărat susținerea locală necesară pentru a câștiga această cursă”

0
După ce în urmă cu 3 zile posta pe Facebook că a accceptat propunerea PNL Codlea și a domnului ministru Adrian Ioan Veştea, președintele PNL Brașov, de a fi din nou candidatul acestei formațiuni pentru funcția de primar la alegerile locale din 2024, în această dimineață, Erwin Albu și-a anunțat retragerea din cursa pentru Primăria Codlea, motivând că nu va avea susținerea locală necesară pentru a câștiga.
„Dragi vecini din Codlea,
Am decis să mă retrag din cursa pentru Primăria Codlea.
Am acceptat de curând propunerea de a candida, dar am destulă experiență și mi-am dat repede seama că nu voi avea cu adevărat susținerea locală necesară pentru a câștiga această cursă. Iar timp de pierdut nu am.
Vor urma detalii în zilele următoare.
PS: SereCodlea.ro se extinde și în Bulgaria, iar săptămâna aceasta punem Codlea pe harta țării vecine și vom lansa reprezentanța bulgărească în prezența ambasadorului României și a altor oficialități din această țară. Avem în pregătire și o reprezentanță în Republica Moldova.”, a scris Erwin Albu pe Facebook.
Foto: Facebook – Erwin Albu