Acasă Administrativ VIDEO. George Scripcaru: „Un cetățean din București, consilier personal al primarului, nu-și...

VIDEO. George Scripcaru: „Un cetățean din București, consilier personal al primarului, nu-și luase salariul de vreo 3 luni pentru că nu putea sa vină la Brașov”

0

George Scripcaru a fost  invitatul jurnalistului Cristi Florea, la emisiunea „Oameni faini la Brașov”, o creație marca Transilvania365. În cadrul emisiunii au fost dezbătute subiecte administrative, dar și politice. Cum s-a putut ca un personaj din București să figureze ca salariat la Primăria Brașov, dar să nu vină la instituție nici măcar să-și încaseze salariul?

„Cei de la plata salariilor căutau pe un personaj, nu știu exact cine e, dar configura ca salariat și nu-și luase salariul de vreo 3 luni de zile. În final, l-au identificat ca fiind un cetățean din București,  care figura ca angajat la Primăria Brașov, consilier personal al primarului,  dar care a spus că nu are timp să vină să-și ia banii, dar să rezolve cumva astfel încât să-i fie trimiși banii.

Într-un final a venit, și-a luat banii și a plecat.”, a declarat George Scripcaru.

„În prezent, în Primăria Brașov, sunt persoane care n-au nicio legătură cu postul pe care sunt angajate. Primăria și tot ce-i este în subordine este înțesată de membrii USR, care n-au nicio legătură cu domeniul de activitate.”, a adăugat fostul primar.

 

YouTube video