Acasă Administrativ După mai bine de 30 de ani, a fost inaugurată prima creșă...

După mai bine de 30 de ani, a fost inaugurată prima creșă din Săcele

0
Ieri a avut loc inaugurarea Creșei Nr.1 Săcele, primul astfel de centru funcțional în Municipiul Săcele după mai bine de 30 de ani. Această realizare reprezintă un pas important în prioritizarea educației pentru copiii din comunitate, iar administrația săceleană plănuiește să construiască încă o creșă în viitor pentru a oferi mai multe locuri pentru cei mici.
”Pe 6 noiembrie, a avut loc inaugurarea unuia dintre cele mai importante obiective de investiții așteptat cu mare interes de părinții și bunicii din municipiul nostru: Creșa Nr.1 Săcele.
După mai bine de 30 de ani, Municipiul Săcele are prima creșă funcțională, iar începând de mâine, peste 40 de copii cu vârstă cuprinsă între 0 și 3 ani sunt așteptați în condiții foarte bune la noua creșă.
Așa cum am afirmat mereu, educația este una dintre proritățile administrației săcelene. Urmează ca anul viitor, prin Compania Națională de Investiții, să înceapă lucrările de construire a unei creșe cu o capacitate de 70 locuri în cartierul Electroprecizia.” a anunțat primarul Virgil Popa.
Articolul precedentS-au răzgândit! Ultimul zbor al companiei DAN AIR pe Aeroportul Brașov va avea loc joi, 9 noiembrie 2023
Articolul următorDiscurs de comemorare a Revoltei Anticomuniste de la Brașov din 1987 în Parlament