Acasă Local Discurs de comemorare a Revoltei Anticomuniste de la Brașov din 1987 în...

Discurs de comemorare a Revoltei Anticomuniste de la Brașov din 1987 în Parlament

0

Biroul Permanent al Camerei Deputaților a acordat aprobarea pentru un discurs în plenul Parlamentului pentru a comemora Ziua Revoltei Anticomuniste de la Brașov din 1987. Acest eveniment important va avea loc marțea viitoare, marcând 36 de ani de la revolta care a schimbat istoria Brașovului. Legea nr. 215/2021 a conferit evenimentului o relevanță națională, modificând modul în care este privită revolta de la Brașov.

”Am obținut astăzi aprobarea Biroului Permanent al Camerei Deputaților pentru un discurs în plenul Parlamentului pentru comemorarea Zilei Revoltei Anticomuniste de la Brașov din 1987, la 36 de ani de la evenimentul care a schimbat istoria Brașovului.

Discursul comemorativ va fi marțea viitoare, urmare a dispozițiilor Legii nr.215/2021 privind instituirea zilei de 15 noiembrie ca Ziua Revoltei Anticomuniste de la Brașov din 1987.

Această lege a schimbat sensul în care era privită revolta de la Brașov, de la eveniment local la eveniment cu relevanță națională.” a declarat deputatul PNL Andronache Gabriel.

Articolul precedentDupă mai bine de 30 de ani, a fost inaugurată prima creșă din Săcele
Articolul următorVIDEO Proiectul autostrăzii Ploiești-Brașov avansează. Licitație pentru segmentul Cristian- Codlea