Acasă Administrativ Primăria Brașov manipulează și dezinformează cetățenii prin canalul de Tik-Tok! Cum a...

Primăria Brașov manipulează și dezinformează cetățenii prin canalul de Tik-Tok! Cum a crescut din pix numărul studenților din Brașov

0

Tupeu maxim al șefilor din Primăria Brașov! Aceștia s-au lăudat pe canalul de Tik-Tok al instituției cum că numărul studenților care se înscriu la facultățile din Brașov s-a dublat de când la cârma orașului se află primarul Allen Coliban. O minciună grosolană pentru care edilul ar trebui să-și ceară scuze brașovenilor și conducerii Universității. Numărul studenților nu s-a dublat, ci a crescut foarte puțin în ultimii 3 ani. Singura implicare a primarului în mediul universitar a fost când a amplasat o toaletă în fața rectoratului Universității Transilvania.Plus a doua exmatriculare!

Un angajat al Primăriei Brașov manipulează și dezinformează cetățenii cu acceptul tacit al conducerii instituției. Pentru a-și promova ”șeful”, mai ales că vine campania electorală, angajatul sau detașatul de la AMB scoate cifre din burtă și îi minte cu nerușinare pe brașoveni afirmând că de când este noua conducere administrativă, numărul studenților s-a dublat. Total fals, o spun chiar cifrele prezentate an de an de către Universitatea Transilvania Brașov. Din contră, potrivit statisticilor, mulți tineri brașoveni pleacă la studii în alte mari orașe cum ar fi Cluj sau București. A crescut într-adevăr numărul studenților care vin la Brașov din alte județe/orașe, dar numărul nu este atât de mare.
Chiar dacă ar fi fost o creștere substanțială, cum susține useristul angajat pe linie de partid, este clar că nu ar fi fost meritul reprezentanților din Primăria Brașov. Aceștia nu au făcut nimic concret în acest sens și nu au legătură cu universitatea. Singura legătura a primarului Coliban cu Universitatea Transilvania a fost când s-a înscris la facultate în urmă cu 2 ani, dar de unde a fost pentru a doua oară exmatriculat. Și nu trebuie uitat că a amplasat o toaletă publică în fața rectoratului Universității Transilvania. Atât respect au avut reprezentanții Primăriei Brașov pentru universitate.
Manipulare grosolană marca USR!
Individul care apare în poze cu membrii USR când măturau prin gara Brașov, totul de dragul campaniei electorale din 2020, a fost promovat de primarul Allen Coliban la rang de ”administrator” cont de Tik-Tok, dar nu numai, lucru pe care îl vom demonstra în următoarea perioadă cu date concrete. Se pare că omul nu are nici măcar studii universitare finalizate, deși USR susținea sus și tare că promovează competența.
Din păcate, nu este prima gafă făcută de băiatul de partid. A ridiculizat de foarte multe ori brașovenii, iar unele postări mai mult fac de râs Brașovul. Subiectul în cauză” susține că a crescut contul și are mulți urmăritori. Ce nu a înțeles acesta este că și Șoșoacă sau ”Vulpița” au mulți urmăritori, asta nu înseamnă că este de bine…
Până și aleșii locali s-au săturat de inepțiile și dezinformările angajatului care se ocupă de Tik-Tok-ul Primăriei Brașov, astfel că vor să-i ceară primarului ca să îl dea afară sau să-l oprească să manipuleze și să facă campanie mascată primarului pe contul instituției. Culmea, se pare că primarul știa de această ”golănie” cu numărul de studenți. Oare ce vor spune instituțiile statului când vor afla că sunt angajați plătiți din bani publici care fac campanie mascată primarului care l-a angajat/transferat?
Ce a prezentat Primăria Brașov și care sunt datele reale, care pot fi obținute OFICIAL de la Universitatea Transilvania.
Creșterea ”închipuită” de oamenii primarului Coliban este, de fapt, de maxim 200 de studenți…
Nr candidatilor fizici (nu dosare) doar la licenta zi din jud Brasov din total candidati fizici:
Iulie 2020- 1,865 din 7,319;
Iulie 2021- 1,880 din 8,211;
Iulie 2022- 1,879 din 8,965;
Iulie 2023- 2,074 din 8,902.
Inscrisi (licenta si masterat):
Iulie 2023: 15,968 dosare, din care licenta zi: 12,171 dosare;
Iulie 2022: 15,287 dosare, din care licenta zi: 12,035 dosare;
Iulie 2021: 13,873 dosare, din care licenta zi: 10,812 dosare;
Iulie 2020: 12,938 dosare, din care licenta zi: 9,732 dosare
Din acest motiv, solicităm primarului Allen Coliban explicații pentru că o astfel de gafă și minciună poate afecta grav imaginea Brașovului, chiar și a Universității, având în vedere că se prezintă date ERONATE. De asemenea, cei răspunzători ar trebui să-și înainteze demisia, iar primarul Allen Coliban să-și ceară scuze public brașovenilor și conducerii Universității pentru DEZINFORMARE și MANIPULARE. Și totuși, poate iau și mută toaleta în fața Primăriei Brașov…

Anchetă jurnalistică marca Transilvania365!

Un ziar pentru comunitate, o publicație pentru mediul de afaceri din Brașov și împrejurimi!

Articolul precedentVIDEO, FOTO. Racla cu veșmintele Cuvioasei Parascheva de la Iași a ajuns la Brașov
Articolul următorAlexandra Crivineanu (PSD): Viceprimarul Flavia Boghiu trebuie să răspundă pentru fiecare zi de coșmar pe care persoanele de la Centrul de zi și Centrul rezidențial o trăiesc!
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.