Acasă Regional VIDEO, FOTO. Racla cu veșmintele Cuvioasei Parascheva de la Iași a ajuns...

VIDEO, FOTO. Racla cu veșmintele Cuvioasei Parascheva de la Iași a ajuns la Brașov

0

Începând de luni, 28 august 2023, racla cu veșmintele Cuvioasei Parascheva de la Iași a ajuns la Brașov. Aceasta se află în Biserica Schimbarea la Față până în data de 7 septembrie 2023, atunci când va pleca în Bulgaria unde va fi depusă la Catedrala de la Veliko Tarnovo.

Încă de când a ajuns la Brașov, credincioșii au luat cu asalt biserica pentru a se ruga la Sfânta care se spune că face minuni. Până în prezent se estimează că au trecut pe la raclă câteva sute de persoane, dar numărul acestora va ajunge undeva la câteva mii în următoarele zile. Probabil că cel mai aglomerat va fi duminică, când este și sărbătoare.

YouTube video

Articolul precedentFOTO. Iar s-a accidentat o persoană într-un mijloc de transport în comun. Au intervenit Ambulanța și Poliția
Articolul următorPrimăria Brașov manipulează și dezinformează cetățenii prin canalul de Tik-Tok! Cum a crescut din pix numărul studenților din Brașov
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.