Acasă Actualitate Alexandra Crivineanu (PSD): Viceprimarul Flavia Boghiu trebuie să răspundă pentru fiecare zi...

Alexandra Crivineanu (PSD): Viceprimarul Flavia Boghiu trebuie să răspundă pentru fiecare zi de coșmar pe care persoanele de la Centrul de zi și Centrul rezidențial o trăiesc!

0

Sfidarea celor de la USR continuă! Mutarea celor 21 de persoane de pe strada Zizinului (Uzina 2) continuă să fie tergiversată. Liderul grupului consilierilor locali social-democrați, Alexandra Crivineanu readuce în discuție subiectul persoanelor fără adăpost, acuzând administrația USR din Primăria Brașov că nu face niciun fel de demers pentru mutarea în noul Cămin de pe strada Panselelor.

Mutarea persoanelor cazate la Centrul de zi și Centrul rezidențial este iminentă! Condițiile în care trăiesc sunt greu de imaginat, iar administrația USR așteaptă anul viitor, fiind an electoral, pentru a face această mutare în noua clădire de pe strada Panselelor.

Am solicitat conducerii Direcției de Asistență Socială – instituție aflată în subordinea Consiliulii Local să îmi pună la dispoziție corespondența dintre directorul Centrului și superiorii săi, corespondență ce cuprinde referate de necesitate adresate Serviciului Administrativ și cele adresate Biroului achiziții publice și aprovizionare. Din 2021 oamenii aceia cer prize, perdele pentru dușuri, lenjerii, materiale necesare renovării și curățeniei și nu au primit mai nimic! Doar praf în ochi și promisiunea mutării!

Ei bine, brașovenii trebuie să vadă și să cunoască adevărul! Singura persoană care se face vinovată de tergiversarea acestei mutări este Flavia Boghiu! Un om care vine din sistem și  care se recomandă în fața brașovenilor ca fiind un expert în asistența socială și comunitară.

În așteptarea campaniei electorale, 21 de suflete de pe strada Zizinului, suferă în condiții mizere, iar noul cămin dotat la standardele anului 2023 stă gol, fiind deschis doar la conferințele de presă unde USR se laudă pentru cum are grijă de oamenii cu nevoi speciale și aflați în suferință.

Populismul e de fapt la ei, fix la cei care acuzau în campania electorală din 2020!

Iar dovada “strigătului de ajutor” al directorului Centrului de pe Zizinului se află în corespondența purtată cu cei în subordinea cărora se află.

Incompetența viceprimarului Boghiu se reflectă pe zi ce trece în inacțiunile domniei sale și, mai grav, se simte pe pielea celor 21 de persoane cazate în condiții greu de imaginat, pe strada Zizinului.

Tocmai de aceea, în calitate de consilier local, lider de grup al PSD îi cer DEMISIA viceprimarului Flavia Boghiu pentru proasta gestionare și totalul dezinteres față de situația persoanelor fără adăpost din Brașov!

Nu mai putem sta cu o clădire nou nouță, cu dotări moderne și confort, goală, asistând neputincioși la suferința altora!

Nu, stimați brașoveni, USR nu are grijă de seniorii Brașovului sau de oamenii aflați în momente grele ale vieții lor, rămași fără adăpost, ei doar așteaptă campania electorală pentru a tăia panglici și pentru a se lăuda cu “Brașovul accesibil celor defavorizați”, a concluzionat Alexandra Crivineanu

Articolul precedentPrimăria Brașov manipulează și dezinformează cetățenii prin canalul de Tik-Tok! Cum a crescut din pix numărul studenților din Brașov
Articolul următorLansare apel de finanțare pentru mediul privat din Regiunea Centru