Acasă Social De beat ce era, un tânăr de 21 de ani a pierdut...

De beat ce era, un tânăr de 21 de ani a pierdut controlul mașinii și s-a oprit într-un stâlp

0

La data 20 martie a.c. polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brasov au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada 13 Decembrie, din municipiul Brașov, ar fi avut loc un incident rutier soldat cu pagube materiale, în care a fost implicat un singur autoturism.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că tânărul aflat la volan, de 21 ani, ar fi pierdut controlul autoturismului și astfel a părăsit carosabiliul, intrând în coliziune cu un stâlp metalic.

Conducătorul autoturismului a fost testat pentru consumul de alcool iar rezultatul a indicat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul respirat. De asemenea, s-a procedat la testarea acestuia și pentru consumul de substanțe psihoactive, în acest caz rezultatul fiind negativ.

În continuare, tânărul a fost condus la o unitate medicală autorizată unde i-au fost prelevate mostre biologice care vor stabili cu certitudine cantitatea de alcool consumată.

În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui autoturism sub influența alcoolului sau a altor substanțe” iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă soluția legală.