Acasă Social CP. PSD Brașov nu se opune și nu o va face niciodată...

CP. PSD Brașov nu se opune și nu o va face niciodată atunci când vine vorba despre construcția de școli, creșe sau grădinițe!

0

Tuturor brașovenilor, doamne și domni,
PSD Brașov nu se opune și nu o va face niciodată atunci când vine vorba despre construcția de școli, creșe sau grădinițe!
Brașovenii trebuie să cunoască faptul că la acest moment, actualul PUZ permite construirea de creșe, școli și grădinițe, independent de PUZ-ul aflat ieri, pe masa Consiliului Local, care aducea în plus câteva blocuri.
Ceea ce face Primarul Coliban este o dezinformare majoră în rândul brașovenilor! Nimeni nu oprește autoritatea locală să construiască unități de învățământ în acea zonă, conform PUZ-ului actual.
Votul nostru de ieri este expresia și rezultatul unor situații care trebuie explicate, pentru ca lucrurile să nu mai fie scoase din context, denaturate și pentru ca noi să nu mai fim acuzați pe baza unor argumente nefondate.
Cu privire la PUZ-ul din zona Coresi, noi, membrii Consiliului Local am fost puși într-o situație deloc firească pentru o autoritate administrativă locală: medierea unui conflict. Un conflict între două persoane juridice private care, prin diverse modalități, încearcă să atragă și autoritatea locală în rezolvarea relațiilor dintre acestea.
Autoritatea locală trebuie să își mențină neutralitatea până la stingerea conflictului. Odată rezolvat acest conflict, cu siguranță vom da votul nostru pentru dezvoltarea orașului, pentru că noi, PSD susținem familiile tinere, educația, construcția de școli, grădinițe, creșe, cartiere noi, terenuri de sport, totul pentru o calitate a vieții foarte bună.
Cu siguranță dacă lucrurile erau abordate altfel, încă de la început: fie sub forma unei dezbateri publice pentru o importantă dezvoltare a Brașovului (acolo unde cu siguranță brașovenii și-ar fi spus punctul de vedere, care aducea greutate în luarea unei decizii), fie sub forma unei exproprieri pentru cauză de utilitate publică, astăzi am fi fost în punctul în care am fi agreat cu toții un astfel de PUZ.
Subliniem că nu ne opunem dezvoltării Brașovului și că vom face tot ce ne stă în putință să sprijinim proiectele benefice pentru dumneavoastră și pentru o calitate a vieții foarte bună.
Cu cele mai bune intenții,
Echipa consilierilor locali PSD Brașov

Articolul precedentÎncepe Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii – ARLECHINO CARAVANA POVEȘTILOR- ediția a VII-a la Brașov
Articolul următorBursa locurilor de muncă la Brașov! Sunt puse la bătaie 2327 locuri de muncă
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.