Acasă Local Contăm pe piața brașoveană a știrilor online, dar o spun alții, nu...

Contăm pe piața brașoveană a știrilor online, dar o spun alții, nu noi! Avocatul Poporului s-a sesizat încă o dată în urma unui articol publicat de ziarul Transilvania365

Calitate, nu cantitate! Acesta este ziarul Transilvania365, o publicație care oferă cititorilor calitate și conținut propriu! Suntem apreciați de brașoveni și citiți de reprezentanții instituțiilor de stat din Brașov, dar și de agenții economici. Suntem în topul ziarelor brașovene, între primele publicații pentru că oferim informații verificate, nu știri furate și copiate de la alții cum fac așa zisele ziare care, chipurile, ”controlează” presa locală. O controlează, dar în mintea lor, pentru că realitatea este alta.

O nouă dovadă a calității informațiilor furnizate este noua adresă transmisă de Avocatul Poporului către Direcția Copilului Brașov. Chiar de la început este amintită publicația Transilvania365 ca fiind cea de la care a plecat în exclusivitate știrea privind internarea la spital a unei tinere din centrul de Plasament Brădeț-Săcele, aceasta având arsuri pe corp.

Pentru redactorii Transilvania365 este o adevărată recunoaștere a muncii și calității actului jurnalistic, semn că oferim cititorilor informații corecte și de interes. Pe noi ne laudă alții, nu o facem singuri cum se întâmplă la unele ziare locale!

Reamintim că și Primăria Brașov a primit în urmă cu doi ani o atenționare  de la Avocatul Poporului cu privire la TRANSPARENȚA din instituție. Totul după ce viceprimarul Flavia Boghiu, împreună cu câțiva consilieri USR, au încercat să interzică accesul brașovenilor, dar în special al unor jurnaliști la ședințele PUBLICE ale Consiliului Local. Și atunci, Avocatul Poporului s-a sesizat din ziarul Transilvania365.

Vă mulțumim încă o dată pentru că ne citiți! Promitem că vom fi la fel de echidistanți și vom prezenta de fiecare dată derapajele din administrația locală sau județeană, așa cum am făcut-o și până acum, indiferent de culoarea politică a conducătorilor.

Am fost și vom fi pe teren, de acolo ne luăm informațiile, nu ca alte ziare locale!

Suntem printre puținele ziare care oferim anchete jurnalistice, investigații. Suntem printre publicațiile care avem cel mai mare număr de exclusivități, dar pe subiecte ”tari”, nu pe subiecte demne de revista ”Urzica”.

O certitudine a calității și a numărului de cititori o reprezintă rețelele de socializare. Deși avem o pagină nouă creată(cea veche există, dar nu o mai folosim) cu aproape 5500 de urmăritori, like-urile și interacțiunile cititorilor sunt la fel ca la publicațiile care au în spate pagini cu peste 50.000 de urmăritori. Concluziile le trageți singuri, este simplu!

De multe ori avem chiar peste ei aprecieri și distribuiri, ceea ce înseamnă că suntem în fruntea presei locale, pe argumente, dovezi și statistici! Pentru că se simt ”mici” chiar dacă se laudă cu mulți angajați, unii directori de la alte ziare încearcă să minimalizeze importanța ziarului Transilvania365. De ce? Pentru că se simt amenințați, pentru că noi nu furăm ca ei știri de la alții, ci oferim conținut propriu de calitate și sunt conștienți că această practică nu va merge mult.

Suntem singura publicație acreditată la Parlamentul și Guvernul României, cu redactori care se deplasează la instituții cel puțin o dată pe lună. Totul, pentru a oferi brașovenilor informații de la fața locului. Vrem să știți ce fac parlamentarii și guvernanții din Brașov!

Suntem publicația care am lansat o televiziune online, cu investiții realizate de societatea care administrează și ziarul. Noi nu suntem paravanul altor firme cum se întâmplă la unele ziare, nici nu ne folosim de studiourile altora! Profitul îl reinvestim!

 

 

avocat 1

Vă prezentăm câteva din articolele apreciate de brașoveni în ultimele zile, unele având și un impact și de 125.000 de oameni. Cu ce îi ajută pe lăudăroși pagina de peste 50.000 de aprecieri daca au interacțiuni la fel ca o pagină cu 5000 de like-uri? Ce înseamnă acest lucru? Trageți voi concluzia, voi, brașovenii! Noi nu publicăm vulgarități și cancan-uri doar de dragul traficului!