Acasă Local Cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară vor încânta publicul la Centrul...

Cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară vor încânta publicul la Centrul Cultural Reduta

0

Festivalul Concurs Național de Muzică Populară pentru Tineri Interpreți ,,Flori în Țara Bârsei”, ediția a XV-a 2023 se desfășoară la Centrul Cultural Reduta pe parcursul a două zile, în perioada 1 – 2 noiembrie 2023.

În 1 noiembrie va avea loc Spectacolul concurs în cadrul căruia vor evolua pe scenă tinerii interpreți acompaniați de Orchestra Plaiuri Transilvane, dirijor Iosif Ioan Liviu, urmat de recitalurile susținute de laureata festivalului 2022, Din Ilinca Alexandra, George Muraru și Mariana Anghel, interpreta de muzică populară, născută în frumoasele ținuturi ale Văii Streiului, la Călanul Mic, județul Hunedoara.

Cea de-a doua zi va fi una încărcată de emoții pentru concurenți, deoarece se va desfășura Gala Laureaților.

Festivalul Concurs Național de Muzică Populară pentru Tineri Interpreți ,,Flori în Țara Bârsei”  2023, ediția a XV-a se va încheia în 2 noiembrie 2023 cu momentele susținute de Ansamblul folcloric POIENIȚA și cu recitalurile îndrăgiților interpreți de muzică populară Ciprian Roman, Doinița și Ionuț Dolănescu.

INTRAREA ESTE LIBERĂ !

Festivalul Concurs Național de Muzică Populară pentru Tineri Interpreți ,,Flori în Țara Bârsei”  2023  va fi înregistrat de postul național ETNO TV  și va fi difuzat ulterior.

Lista tinerilor interpreți care vor evolua pe scena Centrului Cultural Reduta se regăsește aici: https://bit.ly/3rQ2Jmo

Detalii evenimente Centrul Cultural Reduta:
https://bit.ly/3EY4aCy

 

 

Articolul precedentPrimarul din Moacșa, Badi Juliu, este incompatibil? Acesta figurează ca administrator de întreprindere individuală
Articolul următor”V-a influențat cariera politică George Scripcaru?” Ce a răspuns Dragoș David, șeful Agenției Metropolitane Brașov
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.