Acasă Social Primarul din Moacșa, Badi Juliu, este incompatibil? Acesta figurează ca administrator de...

Primarul din Moacșa, Badi Juliu, este incompatibil? Acesta figurează ca administrator de întreprindere individuală

0
Un primar din județul Covasna ar putea să-și piardă mandatul. Este vorba despre Badi Juliu, primar în comuna Moacșa. Potrivit site-urilor de profil, primarul ar fi administrator la o întreprindere individuală. Aici intervine o stare de incompatibilitate. Nu se poate ca o persoană să fie și primar și administrator la o societate. Pe lângă faptul că este incompatibil cu funcția de primar, acesta nici nu a precizat în declarația de interese faptul că deține o întreprindere individuală, ceea se poate interpreta ca fals în declarații.
Acest lucru poate fi verificat pe internet. Atât declarația de interese (pe portalul ANI, integritate.eu), cât și faptul că deține o societate comercială pe orice site de profil (de exemplu pe https://www.firme.info/badi-j-juliu-intreprindere-individuala-cui20163118/).
Articolul precedentSPUNE NU DISCRIMINĂRII!
Articolul următorCei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară vor încânta publicul la Centrul Cultural Reduta
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.