Acasă Local Ce spune RATBV despre autobuzul care a luat foc

Ce spune RATBV despre autobuzul care a luat foc

0

Potrivit reprezentanților RATBV Brașov niciun călător nu a avut de suferit în urma incendiului care a izbucnit joi la un autobuz.

Cu privire la incidentul produs în urmă cu puțin timp în zona centrului civic, RATBV face următoarele precizări: În jurul orelor 13.30, șoferul unui autobuz care circula pe linia 34 a fost sesizat de un călător că în salonul mașinii se simte miros de fum. Imediat conducătorul auto a oprit mașina și a deschis toate ușile, pentru a permite călătorilor să coboare, iar ulterior a sunat la 112. Din primele informații, nicio persoană aflată în autobuz nu a fost rănită. În perioada imediat următoare vom face o cercetare tehnică amănunțită, pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii acestui incident. Societatea noastră își cere scuze călătorilor care se aflau în autobuz pentru situația în care au fost puși și îi asigură că siguranța utilizatorilor serviciului de transport public este în permanență pe primul loc între preocupările RATBV”, a spus Silviu Ștefan, purtătorul de cuvânt al RATBV Brașov.

Articolul precedentLovitură pentru USR Brașov! Deputatul Tudor Benga și-a dat demisia din partid
Articolul următorMai este nevoie de un aviz de la mediu pentru închiderea rampei de deșeuri industriale Timiș – Triaj
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.