Acasă Local Bursa generală a locurilor de muncă, organizată vineri, 12 mai, la sediul...

Bursa generală a locurilor de muncă, organizată vineri, 12 mai, la sediul Universității Spiru Haret din Brașov

0

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov organizeaza BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ vineri, 12 mai 2023, în municipiul Braşov, la sediul Universitatii Spiru Haret din Brasov, Str. Turnului, Nr.7.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă este o măsură activă destinată corelării cererii și ofertei locurilor de muncă, care vine în sprijinul celor care se află în căutarea unui loc de muncă.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă, de a-și alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau să se orienteze/reorienteze profesional.

Totodată, agenţii economici care încadrează persoane din rândul şomerilor beneficiază de facilităţile/subventiile prevazute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocupării forței de muncă.

Formularul privind situația locurilor de muncă vacante, completat, se poate transmite la numărul de fax: 0268/412.552 sau pe adresa de e-mail: ajofm@bv.anofm.ro, maria.micu@bv.anofm.ro  cu mențiunea „pentru bursa generală a locurilor de muncă”.

Pana la aceasta data, reprezentantii Agenţiei au contactat peste 300 de agenţi economici din judeţul Braşov, 45 dintre aceştia confirmand participarea la bursa unde vor oferi peste 732 locuri de muncă, astfel: 27 locuri de munca pentru persoane cu studii superioare si 705 locuri pentru persoane cu studii medii.

Meseriile în care au fost anunţate cele mai multe locuri de muncă vacante sunt, pentru studii superioare: inginer (diverse specializari), manager proiect, economist, manager departament dezvoltare produs, iar pentru studii medii: agent vanzari, agent securitate, ajutor bucatar, ajutor ospatar, alpinist utilitar, ambalator manual, asistent relatii publice si comunicare, barman, bucatar, bucatar sef, brutar, camerista, casier, contabil, controlor calitate, desenator tehnic, dulgher, electrician, electrician auto, electrician de intretinere si reparatii, electromecanic, femeie de serviciu, frigotehnist, functionar administrativ, gestionar, ingrijitor cladiri,  instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze,  lacatus mecanic, lucrator comercial, lucrator bucatarie, macaragiu, masinist la masini pentru terasamente, manipulant marfuri, mecanic auto, mercantizor, menajera, montator subansamble, muncitor necalificat, operator la masini-unelte semiautomate si automate, operator la montaj, ospatar, paznic, receptioner hotel, reprezentant comercial, reprezentant tehnic, sef sala, sef linie lacuire, servant pompier, sofer livrator, sofer de interventie, spalator vase, stivuitorist, sudor, tehnician electromecanic, tehnician calitate, tamplar, vopsitor industrial, zugrav, etc.