Acasă Administrativ Trei stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice, în comuna Vama Buzăului

Trei stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice, în comuna Vama Buzăului

0
S-a aprobat! Atât turiștii, cât și localnicii din Vama Buzăului își vor putea reîncărca vehiculele electrice în cele trei stații pentru care administrația locală a primit finanțare.
O NOUĂ FINANȚARE PENTRU COMUNA VAMA BUZĂULUI!
Astăzi a fost semnat contractul de finanțare, în valoare de 569.891,00 lei, cu Administraţia Fondului pentru Mediu – București, pentru realizarea a trei stații de reîncărcare pentru vehicule electrice (acestea vor fi aplasate în Parcarea din cadrul Rezervației de Zimbri “Valea Zimbrilor – Vama Buzăului”, Parcarea aferentă Oficiului Poștal Vama Buzăului și Parcarea din Vama de Sus).
Proiectul de finanțare a fost depus în anul 2022 prin “Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în localităţi”.
Vama Buzăului prima localitate din România certificată ca fiind COMUNITATE SUSTENABILĂ (prin programul de cooperare Elvețiano – Român)!” au transmis reprezentanții comunei Vama Buzăului.