Acasă Local Bucureștean prins drogat pe bulevardul Griviței

Bucureștean prins drogat pe bulevardul Griviței

0

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

 

Astfel, la data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 02.30, polițiștii au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din municipiul București, care conducea un autoturism pe bulevardul Griviței, din municipiul Brașov.

 

În timp ce polițiștii efectuau controlul, au observat indicii în comportamentul conducătorului auto din care reieșea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise, fapt pentru care s-a procedat la testarea sa din punct de vedere al prezenței substanțelor psihoactive, iar rezultatul a fost pozitiv la substanța cocaină.

În consecință, bărbatul a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive consumate.

 

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.