Acasă Actualitate Așa arată o stradă proaspăt asfaltată la Brașov! (VIDEO, FOTO)

Așa arată o stradă proaspăt asfaltată la Brașov! (VIDEO, FOTO)

0

Mulțumim, domnule primar, pentru responsabilitatea și chibzuința cu care sunt cheltuiți banii publici!

Strada 13 Decembrie a fost asfaltată pe final de an 2022, bineînțeles, în bătaie de joc și atunci.

Pe lângă faptul că lucrările au durat o veșnicie, acestea au fost făcute și la mișto. Șoferii au trebuit să facă săptămâni bune slalom printre balizele care înconjurau gurile de canalizare.

După ce s-a turnat asfaltul, șoferii au avut de așteptat să se rezolve problema din jurul capacelor de la canalizare. S-a asfaltat și în aceste zone, dar, tot treabă de mântuială. S-a dat drumul la circulație, dar, după cum se vede în imaginile de mai jos, la aproape 5 luni după turnarea covorului asfaltic, strada arată mai rău ca înainte de asfaltare, având gropi care ar putea pune în pericol viața șoferilor.

Domnule primar Allen Coliban chiar nu vă pasă de banii publici, de banii brașovenilor? Cum de acceptați această bătaie de joc de luni bune?

Este vorba totuși de Brașov, nu de o comună de la țară. În timp ce banii publici sunt cheltuiți aiurea, pe lucrări făcute la mișto, primarul se plimbă bine merci pe la competiții de curling sau pe la evenimente. Dar are grijă să spună că face economie la buget și cheltuie cu responsabilitate banii publici…

Dacă sunteți nemulțumiți de cum arată această stradă sau de altele și vi se pare că lucrările nu sunt efectuate bine, atunci scrieți-i primarul din Brașov pe pagina sa de Facebook sau pe adresa Primăriei Brașov! Sunteți plătitori de taxe și impozite, aveți tot dreptul să solicitați explicații!

Mai jos aveți datele de contact ale primarului Allen Coliban care sunt afișate și pe site-ul Primăriei Brașov.


YouTube video

Citiți și https://transilvania365.ro/administratia-usr-asa-arata-o-strada-din-brasov-la-cateva-zile-dupa-ce-a-fost-asfaltata-foto/

Articolul precedentBucureștean prins drogat pe bulevardul Griviței
Articolul următorSpitalul Municipal Săcele angajează medici. Vezi cerințele!
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.