Acasă Local Alexandra Crivineanu (PSD): Brașovul lui Coliban are șobolani și vulpi care umblă...

Alexandra Crivineanu (PSD): Brașovul lui Coliban are șobolani și vulpi care umblă pe stradă, mizerie, gunoaie, căpuşe și ploșnițe

0

Primarul Coliban încearcă să acopere toate aceste probleme ale orașului, cu teme false, cum ar fi contractele cu clauze ascunse, din care brașovenii ar fi pierdut mai mult decât ar fi câștigat.

Liderul de grup al consilierilor locali ai Partidului Social Democrat din Consiliul Local Brașov, Alexandra Crivineanu atrage atenția asupra unei probleme care amenință să devină cronică în orașul nostru: creșterea alarmantă a populației de șobolani, mai nou și de vulpi care umblă nestingherite pe stradă, asociată cu mizeria și igiena precară a spațiilor publice.

Primarul Coliban și echipa sa au promis un Brașov curat și sigur pentru toți locuitorii săi. Cu toate acestea, în loc să vedem progrese, după 4 ani, suntem martorii unei deteriorări continue a condițiilor de trai și a amenințării sănătății publice. Este inacceptabil ca oamenii să se confrunte cu pericole precum expunerea la bolile transmise de căpușe, ploșnițe și alți paraziți, din cauza inacțiunii administrației USR din Primăria Brașov.
Nu mai departe de câteva zile, locuitorii mai multor cartiere s-au plâns de apariția ploșnițelor, în timp ce pe rețelele de socializare apar din ce în ce mai multe fotografii cu șobolani de la ghenele de gunoi.
Vremea începe să se încălzească și, în loc să iasă în fața brașovenilor cu teme false și conferințe de presă cu scopul de a influența votul din Consiliul Local, primarul Coliban ar trebui să se preocupe să aloce resursele adecvate pentru a întreprinde acțiuni de deratizare și dezinfecție în zonele afectate.
Domnule Coliban, mai aveți câteva luni în care nu mai puteți păcăli brașovenii! Îndreptați-vă atenția către problemele reale din cartiere și nu mai folosiți fumigene și jigniri aruncate consilierilor locali, pentru a distrage atenția de la ce îi doare pe brașoveni.
Nu uitați, dragi brașoveni, de cei 4 ani în care iarba nu a fost tunsă din niciun cartier al orașului și de invazia de căpușe la care ați fost expuși din ignoranța primarului actual.” spune Alexandra Crivineanu