Acasă Local Adrian Veștea și-a asigurat un nou mandat! Unde vrea el, indiferent că...

Adrian Veștea și-a asigurat un nou mandat! Unde vrea el, indiferent că vorbim de municipiu sau județ

0

Adrian Veștea este pe cai mari sau pe…avioane.

Deschiderea aeroportului Brașov i-a securizat locul în fruntea județului, indiferent de ce ar face ceilalți candidați.  La câtă lume a fost doar în prima zi să vadă ”minunea” de la marginea orașului, și la ce comentarii fac toți referitor la investiție, rezultă clar că în momentul de față este personajul în care populația are cea mai mare încredere. A reușit să construiască de la zero un aeroport, fiind singurul de acest fel din România. S-a ”bătut” pentru el, s-a contrat cu adversarii politici, dar nu s-a lăsat, a mers înainte. Rezultatul? O bijuterie de aeroport!

Dacă unii mai au îndoieli privind care dintre politicienii brașoveni au șanse mai mari la Primăria Brașov, cu siguranță că s-au schimbat mult calculele! Mâine dacă s-ar realiza sondaje, Adrian Veștea va fi pe locul I, indiferent de adversari.

În concluzie, liberalul poate candida liniștit la județ, Parlament sau municipiu. Oriunde ar candida, are mandatul asigurat. De ce? Pentru că este singurul care a demonstrat că poate și care a făcut ceva! Restul sunt doar politicieni…

Cel care ar trebui să-și facă griji pentru creșterea spectaculoasă a lui Adrian Veștea este Allen Coliban. Dacă președintele CJ va candida la primărie, useristul va fi sigur istorie!

Este un primar mai mult decât slab, un primar care nu a oferit transparență, un primar care s-a lăudat mult și a făcut foarte puțin. Un primar lăudăros pe Facebook și Instagram, dar ”exmatriculat” în realitate! Are priorități demne de cascadorii râsului, de la ”zarzavaturile” între blocuri până la parcări de biciclete…

Cât despre ceilalți, aceștia nu au nicio șansă reală atâta timp cât va fi candidat Adrian Veștea. Nici măcar George Scripcaru nu mai prezintă un pericol pentru liberali.

Editorial scris de Cristi FLOREA

redactor șef,

expert în comunicare politică

Articolul precedentArticolele despre Aeroportul Brașov publicate de Transilvania365 au fost cele mai apreciate de brașoveni
Articolul următorUn urs s-a plimbat aseară printre terasele din Centrul Vechi al Brașovului (VIDEO)
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.