Acasă Actualitate Articolele despre Aeroportul Brașov publicate de Transilvania365 au fost cele mai apreciate...

Articolele despre Aeroportul Brașov publicate de Transilvania365 au fost cele mai apreciate de brașoveni

0

Ca întotdeauna, și la acest eveniment important pentru Brașov publicația Transilvania365 s-a ridicat la înălțimea așteptărilor! Deși am creat în urmă cu câteva luni o nouă pagina de Facebook unde sunt puțin peste 4000 de urmăritori, articolele publicate în ziarul Transilvania365 au avut un impact mult mai mare, dar și mai mulți urmăritori decât multe alte publicații care au zeci de mii de aprecieri pe pagina de Facebook, adică de 10-12 ori mai mult.

Înseamnă că brașovenii, dar nu numai, au considerat că informațiile furnizate de Transilvania365 sunt bune, corecte și de calitate.

Le mulțumim pe această cale tuturor celor care ne urmăresc!

Am fost de la început un ziar regional, dar cu accent pe județul Brașov și așa vom rămâne! Nu ne place să ne schimbăm de la o zi la alta. Suntem creatori de conținut, motiv pentru care suntem printre puținele ziare care publicăm tot mai rar articole preluate/scrise de alte website-uri, iar atunci când o facem, precizăm sursa.

Suntem singura publicație care nu ia poze de la alte ziare! Ne folosim de propriile surse pentru foto și video!

Nu vrem să furnizăm cantitate, noi vă furnizăm calitate și articole scrise de noi!

Suntem printre puținele ziare care mai realizează anchete jurnalistice! Nu publicăm o știre doar pentru că aduce urmăritori, ci pentru că este o informație de calitate!

Transilvania365 este singura publicație care vă oferă articole în limba engleză!

De câteva luni suntem alături de voi și prin emisiunea ”Oameni faini la Brașov”, iar numărul celor care ne urmăresc crește de la o zi la alta.

Vă mulțumim!

Articolul precedentTurnul de la CET Brașov ar putea să rămână în ”picioare” după ce se va demola tot ce este pe platformă
Articolul următorAdrian Veștea și-a asigurat un nou mandat! Unde vrea el, indiferent că vorbim de municipiu sau județ
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.