Acasă Actualitate Adrian Ioan Veștea: „Suntem hotărâți să continuăm să investim în educație și...

Adrian Ioan Veștea: „Suntem hotărâți să continuăm să investim în educație și să susținem fiecare pas al acestor tineri talentați”

0

Adrian Ioan Veștea, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a participat la deschiderea noului an școlar la Colegiul National de Informatică Gr. Moisil Brasov din Brașov. Ministrul Dezvoltării a făcut câteva precizări referitoare la planurile privind educația tinerilor, specificând că se va investi în continuare în educație iar tinerii vor fi susținuți.

Mai mult de atât, Adrian Ioan Veștea a vizitat și Colegiul National Andrei Saguna, Școala Profesională Germană Kronstadt, dar și Școala Generală nr. 19 din municipiul Brașov.

„Astăzi am avut bucuria de a participa la deschiderea noului an școlar într-un mod special, alături de cei mai importanți tineri din viața mea: cei doi fii ai mei. Ne-am alăturat cu toții atmosferei pline de emoție și bucurie de la Colegiul National de Informatică Gr. Moisil Brasov din Brașov, unde am avut ocazia să împărtășesc câteva gânduri cu cadrele didactice, elevii și părinții acestui liceu.

Anul școlar care începe aduce cu sine provocări, schimbări și oportunități. Suntem hotărâți să continuăm să investim în educație și să susținem fiecare pas al acestor tineri talentați. Cu sprijinul cadrelor didactice și cu implicarea părinților, sunt sigur că vom construi un viitor mai luminos pentru toți copiii noștri.

Mi-a făcut o reală plăcere să adresez câteva cuvinte la început de an școlar tinerilor, părinților și profesorilor de la Colegiul National Andrei Saguna, de la Școala Profesională Germană Kronstadt și Școala Generală nr. 19 din municipiul Brașov.

Împreună, vom depăși orice obstacol și ne vom asigura că fiecare elev are șansa de a-și atinge potențialul maxim. Să ne bucurăm împreună de această călătorie a cunoașterii și a creșterii, pentru că în educarea viitoarei generații se află cheia unui viitor mai bun pentru toți.”, a transmis Adrian Ioan Veștea pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentPrimarul comunei Vama Buzăului, îndemn pentru copii la început de an școlar: „Cine are carte, are parte!”
Articolul următorCreștere de 15% a exporturilor în Brașov față de anul trecut. Profit în valoare de 266,6 milioane euro