Acasă Actualitate Primarul comunei Vama Buzăului, îndemn pentru copii la început de an școlar:...

Primarul comunei Vama Buzăului, îndemn pentru copii la început de an școlar: „Cine are carte, are parte!”

0

Ieri a avut loc deschiderea noului an școlar la Vama Buzăului. Primarul Tiberiu Nicolar Chirilaș a fost alături de elevi cu ocazia acestui eveniment. Edilul a încurajat atât copiii, cât și cadrele didactice, îndemnându-i să se bucure de acest drum. La finalul declarației sale, Tiberiu Nicolar Chirilaș a ținut să menționeze elevilor că „cine are carte, are parte”.

„Ca orice început și cel de an școlar este unul cu speranțe,  emoții și planuri de viitor.

Frumusețea și importanța majoră constă în drumul pe care îl avem de străbătut, între orice început și punct de final.

Elevi, profesori, familii și tuturor celor implicați în procesul de învățare, vă doresc să vă bucurați de acest drum în fiecare zi și să învățați pentru ceea ce vreți să deveniți, pentru voi și pentru obiectivele voastre ambițioase.

Indiferent de schimbările la care este supusă zilnic societatea, să nu uitați un vechi proverb care s-a dovedit de neclintit odată cu trecerea timpului: „cine are carte, are parte!”, a transmis Tiberiu Nicolar Chirilaș, Primarul Comunei Vama Buzăului.

Articolul precedentCristina Vecerdi: „USR Brașov răspândește un FAKE NEWS grosolan, deși cunoaște foarte bine răspunsul ministrului Sănătății și știe că spitalul nou de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase la Brașov se va construi din alte surse de finanțare”
Articolul următorAdrian Ioan Veștea: „Suntem hotărâți să continuăm să investim în educație și să susținem fiecare pas al acestor tineri talentați”