Acasă Local Administrație USR! Așa arată străzile pe unde circulă zi de zi ambulanțele...

Administrație USR! Așa arată străzile pe unde circulă zi de zi ambulanțele din Brașov (FOTO)

0

Orașul gropilor! Așa ar putea fi numit mai nou Brașovul, un oraș cu pretenții europene. Suntem aproape la jumătatea anului, iar Brașovul arată ca după bombardament, mai ales străzile intens circulate. Gropi umplute cu apă sau pline de țepușe din metal, trotuare distruse și multe bălării, acesta este tabloul văzut zilnic de brașoveni.

Un exemplu sunt străzile de lângă Ambulanța Brașov. Toate sunt ”ciuruite”, fiind un adevărat coșmar pentru șoferi. Dr. I Cantacuzino, Sitei, Nicopole, sunt doar câteva din arterele ”găurite” pe care administrația USR nu le vede.

Pe strada Sitei există o gaură în asfalt, iar în interiorul ei sunt două țepuse care pun viața în pericol participanților la trafic. Deși a apărut și în presă, au ieșit și politicienii cu postări pe rețelele de socializare, reprezentanții Primăriei Brașov încasează degeaba salariile, pentru că nu sunt în stare să administreze orașul cum ar trebui.

Primarul Allen Coliban este însă prea ocupat ca să vadă cum arată orașul pe care îl administrează și pentru care încasează câteva mii de euro lunar salariu. Probabil curlingul este mult mai important, lucru demonstrat zilele trecute când a dat cel mai important eveniment al brașovenilor pe un sport de care cei mai mulți români nici măcar nu au auzit.

Din păcate, Brașovul arată pe zi ce trece tot mai rău. Nici parcurile promise nu au fost amenajate, nici alte proiecte cu care s-a lăudat, semn că primarul USR este depășit de situație.

Dacă la capitolul ”realizări” stă prost, la capitolul angajări este fruntaș. Într-un an a reușit performanța să angajeze prin primărie o mulțime de indivizi, cei mai mulți fiind văzuți în campania electorală alături de primar.

La fel și contractele. Ajung de multe ori la persoane care au tangențe cu primarul sau cu partidul, adică USR.

 

 

Articolul precedentPolițiștii brașoveni au descins la Săcele împreună cu reprezentanții de la Protecția Consumatorilor
Articolul următorEurovision cu scandal. Moldovenii au cântat în română, ai noștri în spaniolă 
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.