Acasă Local 6 ani de la redeschiderea Spitalului Municipal Săcele

6 ani de la redeschiderea Spitalului Municipal Săcele

0
Zi importantă pentru comunitatea din Săcele! Acum șase ani s-a redeschis Spitalul Municipal Săcele.
”6 ani de la redeschiderea Spitalului Municipal Săcele
După cum știți, am pornit la drum în anul 2016 de la un spital închis în anul 2011 de către guvenul PDL și păstrat închis de către administrația locală PNL- PDL și de la o Policlinică ce se afla într-o stare avansată de degradare. Deși mulți opozanți politici au susținut că redeschiderea Spitalului va fi imposibilă, pe 19 iulie 2017 am reușit să redeschidem Spitalul Municipal Săcele, iar astăzi aniversăm 6 ani de activitate ai Spitalului Municipal Săcele.
De la redeschiderea Spitalului Municipal Săcele și până în momentul de față, spitalul s-a dezvoltat continuu pentru a le putea oferi săcelenilor o paletă de servicii medicale cât mai diversificată, atât cu fonduri de la bugetul local, cât și cu fonduri europene și guvernamentale.
Investițiile în Spitalul Municipal Săcele și Policlinică nu se vor opri aici. Avem multe proiecte în lucru, iar rezultatele se vor vedea în perioada următoare
Așa cum am precizat încă din prima zi de mandat, sănătatea este și va fi o prioritate pentru actuala administrație săceleană.
Le mulțumesc tuturor angajaților spitalului pentru munca depusă, dar și pentru dăruirea prin care au contribuit și continuă să contribuie în mod direct la buna funcționare a spitalului.” a declarat Virgil Popa, primarul municipiului Săcele.
Articolul precedentA plecat cu căruciorul plin de cumpărături, dar a ”uitat” să le plătească
Articolul următorClădirile din România ar putea fi vopsite în alb și în tonuri derivate din alb. Amendament depus de Gabriel Andronache