Acasă Administrativ 44 de noi contracte de finanțare, în valoare totală de 467.470.704,25 de...

44 de noi contracte de finanțare, în valoare totală de 467.470.704,25 de lei, pentru modernizarea și reabilitarea drumurilor

Adrian Ioan Veștea, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a făcut un anunț pe pagina sa de Facebook în care spune că s-au semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, 44 de noi contracte de finanțare, în valoare totală de 467.470.704,25 de lei, pentru modernizarea și reabilitarea drumurilor de interes local, precum și înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a celor de canalizare. Mai mult de atât, Adrian Veștea a transmis că până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”, au fost semnate 2.116 contracte de finanțare, în valoare totală de peste 23 de miliarde de lei

„Investim în infrastructura din întreaga țară! Am semnat ieri, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, 44 de noi contracte de finanțare, în valoare totală de 467.470.704,25 de lei, pentru modernizarea și reabilitarea drumurilor de interes local, precum și înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a celor de canalizare.

Este mereu o bucurie să mă întâlnesc cu oameni de administrație dedicați comunităților pe care le conduc și care fac demersuri serioase și profesioniste pentru elaborarea și punerea în practică a proiectelor de care locuitorii au nevoie pentru a duce o viață decentă, prin facilitarea accesului la servicii publice de calitate.

Până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”, au fost semnate 2.116 contracte de finanțare, în valoare totală de peste 23 de miliarde de lei. ”, a comunicat Adrian Ioan Veștea, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.