Acasă Administrativ Dumitru Flucuș: „Țara tot acumulează datorii și are nevoie de niște reforme”...

Dumitru Flucuș: „Țara tot acumulează datorii și are nevoie de niște reforme” (VIDEO)

0

Dumitru Flucuș, Deputat AUR Brașov, susține că un stat trebuie să fie eficient pentru a-și putea proteja cetățenii. Din păcate, România este un stat care iese din ce în ce mai mult pe minus, după spusele deputatului. România ar trebui să-și minimizeze cheltuielile, în funcție de veniturile pe care le are. Deficitul bugetar pleacă de la o administrație care încurcă cetățenii, în loc să-i ajute.

„Un stat trebuie să fie eficient, să-și poată proteja cetățenii și să fie pe plus. La fel ca o societate comercială, nu poate funcționa mereu pe datorie. Trebuie să-ți dimensionezi cheltuielile, în funcție de veniturile pe care le ai. Faptul că datoria noastră externă crește, arată o ineficiență organizatorie. Avem un deficit bugetar extraordinar de mare. Cheltuielile sunt mai mari decât veniturile. Avem foarte multe agenții și consilii de administrație, unele chiar nu au sens, care încurcă cetățenii. În aceste instituții nu sunt puși specialiști, sunt puși oameni pe criterii politice, ca mulțumire că au lipit afișe. Evident că avem și specialiști, însă aceștia nu pot ajunge în domeniile respective pentru că nu au sprijin politic. Țara tot acumulează datorii. Țara are nevoie de niște reforme. Politicienii simulează că fac ceva. AUR va putea face asta, țara trebuie salvată atât administrativ, cât și instituțional. Vom eficientiza, vom veni în sprijinul cetățenilor și vom promova oamenii competenți pe locurile competente. Cei care au creat acest sistem nu-l vor opri. Dacă ar vrea să-l oprească, l-am opri chiar acum.”, a spus Dumitru Flucuș, Deputat AUR Brașov.

YouTube video

Articolul precedent44 de noi contracte de finanțare, în valoare totală de 467.470.704,25 de lei, pentru modernizarea și reabilitarea drumurilor
Articolul următorBCR Sibiu Open: Turneul de tenis ATP Challenger din România în 2023