Acasă Social 41 de sancțiuni contravenționale, cu valoare totală aproximativă de 12850 de lei...

41 de sancțiuni contravenționale, cu valoare totală aproximativă de 12850 de lei aplicate duminică de polițiștii brașoveni

0

La data de 31 martie a.c. polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov au desfășurat activități care au avut ca scop menținerea unui mediu de siguranță adecvat, în special prin prevenirea infracțiunilor rutiere și pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra persoanei și  patrimoniului.

 

Totodată, acțiunile au vizat și identificarea și luarea măsurilor legale împotriva persoanelor care practică cerșetoria sau tulbură în orice mod liniștea publică.

Pentru că ne dorim creșterea gradului de siguranță rutieră, în contextul unui aflux mare de turisti, polițiștii rutieri au desfășurat activități complexe în vederea identificării și sancționării abaterilor de la normele legale, în special pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise, dar și pentru sancționarea conducătorilor auto care parchează autoturismele, fără drept, pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități.

La activități au participat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier și Secțiile de Poliției 1- 5 Brașov, precum și polițiști din cadrul Poliției Locale Brașov. În timpul acțiunilor au fost legitimate aproximativ 105 persoane și au fost verificate 52 de autovehicule.

Rezultatul activităților s-a concretizat în aplicarea a 41 de sancțiuni contravenționale, cu valoare totală aproximativă de 12850 de lei.

De asemenea, în urma acțiunilor întreprinse,  au fost ridicate 2 certificate de înmatriculare și a fost reținut, în vederea suspendării, 1 permis de conducere.