Acasă Social VIDEO. Ana Loredana Predescu: „Podul de la Sânpetru, o altă „treabă chibzuită”....

VIDEO. Ana Loredana Predescu: „Podul de la Sânpetru, o altă „treabă chibzuită”. Poate chiar prea chibzuită!”

0
Ana Loredana Predescu iese la atac! Candidatul AUR la președinția CJ Brașov condamnă administrația liberală, printr-un video postat pe pagina sa de Facebook, prin intermediul căruia încerca să evidențieze aglomerația cu care se confruntă brașovenii nevoiți să traverseze zilnic podul de la Sânpetru. „Podul de la Sânpetru o altă „treabă chibzuită”. Poate chiar prea chibzuită!”, a transmis deputatul de Brașov.
„Zi de zi, dimineața și seara, brașovenii care se întorc din Brașov, acolo unde lucrează sau își duc copiii la școală, își risipesc 50 de minute, în loc de cinci minute, pentru a traversa podul de acces.
I-am ascultat pe șoferii blocați în trafic: sunt dezamăgiți că nu există interes din partea autorităților și că, deși se cunoaște situația, nimeni nu acționează. Nici administrația publică locală, nici Consiliul județean, nici ministrul dezvoltării brașovean, domnul Adrian Veștea!
Candidez la Președinția Consiliului județean Brașov și pentru a rezolva această problemă. Soluția mea este una simplă, voi redimensiona podul de acces în Sânpetru cu două benzi pe sens pentru a prelua fluxul mare de mașini.”, a declarat Ana Loredana Predescu.