Acasă Primar de Brașov 24 de familii din Brașov lăsate în frig de administrația USR. Primarul...

24 de familii din Brașov lăsate în frig de administrația USR. Primarul s-a dus în zonă ca să-și facă poze (FOTO)

0

O intervenție „de urgență” care a avut loc după mai bine de 24 de ore și o avarie pe care primăria a ținut-o ascunsă!

Drama oamenilor care au înghețat de frig, transformată în campanie electorală! Cu toate că în cursul zilei de 10 ianuarie a apărut o avarie la rețeaua de termoficare, iar 24 de familii au rămas fără căldură, primăria nu a făcut niciun anunț în acest sens. Cu toate aceste, ieri seară, 11 ianuarie, reprezentanții municipalității au anunțat intervenția „de urgență” prin care au venit în sprijinul familiilor. 

Reprezentanții Municipalității au intervenit de urgență pentru a sprijini mai multe familii rămase fără căldură, după ce, în cursul zilei de 10 ianuarie, a apărut o avarie la rețeaua de termoficare.

În seara zilei de 11 ianuarie o echipă de la SVSU și DAS, condusă de primarul Allen Coliban, a intervenit în sprijinul a 24 de familii de pe str. Levănțicăi, afectate de această avarie.

Cei care au dorit, s-au putut caza la Căminul pentru persoane vârstnice, de pe strada Gladiolelor, iar pentru restul, primăria a asigurat sisteme alternative de încălzire.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență a aprobat, ieri, 11 ianuarie, o serie de măsuri de protejare a familiilor afectate de avariile apărute la rețeaua de transport și distribuție agent termic. Conform hotărârii CLSU, până la remedierea avariilor, Municipalitatea va asigura acestor persoane cazare la Căminul pentru persoane vârstnice de pe str. Gladiolelor. Totodată, SVSU va achiziționa mai multe echipamente de încălzire care vor fi puse, temporar, la dispoziția celor care vor să rămână în apartamentele proprii.

Conform raportului prezentat de SPLT, două imobile, cu un total de 26 de apartamente, nu au apă caldă și încălzire, alte 7 imobile, cu un total de 115 de apartamente, nu au căldură, iar alte 36 de apartamente, din 4 imobile, nu au apă caldă.