Acasă Local 1 Martie, dată cu dublă semnificație pentru studenții Universității Transilvania

1 Martie, dată cu dublă semnificație pentru studenții Universității Transilvania

0

Cu ocazia zilei de 1 martie, declarată „Ziua Universității” vor avea loc numeroase activități, workshop-uri, concursuri și dezbateri în perioada 24.02.2023- 04.03.2023.

Deși activitățile au început încă de vineri, 24 februarie, cele mai multe dintre evenimente vor avea loc în data de 1 martie, atât la nivelul celor 18 facultăți, cât și la nivelul universității.

Expoziții de pictură și fotografie, demonstrații de printări 3D, workshop-uri de robotică, concurs de proiectare virtuală, treasure hunt, ateliere de traforaj sau dezbateri pe diverse teme, sunt doar câteva dintre activitățile care se vor organiza în cadrul facultăților.

Ziua de 1 martie se va încheia cu tradiționalul concert al Zilei Universității, susținut pianistul Mihai Teacă și de Orchestra de cameră a Universității Transilvania din Brașov. Evenimentele dedicate Zilei Universității vor continua până în 4 martie, cu dezbateri, expoziții, workshop-uri și competiții sportive.

La aceste activități sunt invitati să participe, alături de membrii comunității academice ai universității noastre și brașovenii care doresc să ia contact cu viața studențească sau să ia parte la evenimentele culturale organizate cu această ocazie.

Imagine din arhivă