Acasă National Cascadorii râsului în Parlamentul României! Actorii principali, aleșii din Brașov

Cascadorii râsului în Parlamentul României! Actorii principali, aleșii din Brașov

0

Ce interesantă a devenit Codlea pentru parlamentarii din Brașov…

Deși sunt puțini parlamentari de Brașov, aceștia nu par să se înțeleagă pe anumite proiecte de legi, nici măcar cei din același partid. Este și cazul mult discutatei legi care vizează locuitorii din Codlea. Cei care au locuit în zonele afectate de poluare cel puțin 30 de ani, vor putea ieși la pensie cu doi ani mai devreme, fără penalizări.
Concret, amendamentul a fost depus în primă fază de către deputatul Cristina Vecerdi (PNL). Este vorba despre L826/2022 depus în data de 9 noiembrie 2022. Culmea este că alți parlamentari PSD au semnat pentru acest amendament inițiat de PNL.
Doar că, la ceva timp, s-a mai trezit un senator PSD care să facă același amendament, aceleași prevederi, semn că aleșii PSD din județ nu prea discută între ei. Este vorba despre L845/2022 depus în 14 noiembrie 2022, adică la câteva zile după ce a depus Cristina Vecerdi.
Bineînțeles, cum PSD are mai mulți aleși, a trecut mai departe de comisii amendamentul inițiat de unul din parlamentarii partidului, nicidecum cel de la PNL. Cu toate acestea, încă nu există o finalitate, mai este o etapă.
Penibilul este că, deși exista un amendament, alții vor neapărat să se laude ei cu reușita, chiar dacă totuși ideea a fost ”împrumutată”…
De remarcat în ultima perioadă și ”grija” parlamentarilor pentru Codlea. De obicei, aleșii își aduc aminte de locuitorii din județ doar în preajma alegerilor.