Acasă Local Zboruri WIZZ AIR din Brașov către Londra și Dortmund. Prețuri de la...

Zboruri WIZZ AIR din Brașov către Londra și Dortmund. Prețuri de la 119 RON!

0

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai sustenabilă din Europa, a anunțat astăzi noi rute din Brașov către Londra și Dortmund. Biletele pot fi cumpărate acum online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 119 RON.

 

Londra este renumită pentru mai mult decât pentru clădirile sale magnifice, Palatul Westminster, Trafalgar Square, Turnul Londrei, London Eye, Galeriile de Artă și Big Ben. De la muzee celebre, sau repere culturale, până la colțurile mai puțin cunoscute ale vieții de zi cu zi care alcătuiesc identitatea complexă a orașului, Londra se mândrește cu o varietate de activități interesante, pentru a satisface pe toată lumea. Are, de asemenea, o viață de noapte bogată și o mulțime de opțiuni pentru divertisment, piețe, catedrale, castele și, desigur, nenumărate puburi. Londra are totul pentru toată lumea.

 

Pe lângă ruta către Londra, o nouă conexiune între Brașov și Dortmund este disponibilă pentru toți cei interesați să exploreze vibrantul oraș al Germaniei, cunoscut pentru istoria sa bogată, parcurile frumoase și viața de noapte. De asemenea, acesta găzduiește unele dintre cele mai renumite muzee din lume, inclusiv Muzeul de Artă și Istorie Culturală din Dortmund și Muzeul German de Fotbal. Dortmund este un oraș perfect pentru a fi descoperit pe jos, cu una dintre cele mai mari densități de piețe pietonale din Germania.

 

RUTĂ ZILE ÎNCEPÂND CU DE LA
Brașov – Londra Luton luni, miercuri, vineri 2 august 2023 169 RON/34,99 EUR
Brașov – Dortmund marți, sâmbătă 2 septembrie 2023 119 RON/24,99 EUR

 

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager, a spus: „Suntem încântați să începem operațiunile din Brașov. Rămânem dedicați să oferim clienților noștri români opțiuni de călătorie convenabile și la prețuri accesibile. Noile legături de zbor sunt rezultatul investiției și creșterii noastre continue pe piața din România. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm călători din Brașov și nu numai la bordul zborurilor noastre către Londra și Dortmund.”