Acasă Actualitate Zboruri la Brașov! Întârzieri, modificări ale itinerariului inițial și transfer cu autocarul...

Zboruri la Brașov! Întârzieri, modificări ale itinerariului inițial și transfer cu autocarul de la București

0
Zboruri întârziate, iar pasagerii aterizează când la Brașov, când la București, iar de acolo sunt transferați cu autocarul!
Cursele aeriene din și spre Brașov se modifică mai ceva decât orarul studenților la facultate. De exemplu, un zbor operat de DAN AIR a întârziat astăzi destul de mult. Pasagerii și-au descărcat nervii pe pagina de Facebook a companiei. Mult mai târziu a venit și comunicatul DAN AIR.
Stimați pasageri, ne cerem scuze pentru neplăcerile create de întârzierea zborului operat de către DAN AIR astăzi, pe 23.08.2023, pe ruta Brașov – München – Bruxelles, din cauza unor probleme tehnice. Vrem să vă asigurăm că echipa DAN a oferit pasagerilor care au așteptat reluarea zborului în mod gratuit mâncare, gustări și băuturi răcoritoare. Din nefericire, am fost nevoiți să modificăm și itinerariul inițial, iar zborul Brașov – München – Bruxelles va fi operat cu o oprire suplimentară pe Aeroportul Otopeni pentru schimbarea echipajului.
Pentru segmentul de retur Bruxelles – München – Brașov, vom depăși orele de funcționare ale Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav, prin urmare, suntem nevoiți să redirecționăm aeronava către Aeroportul Otopeni pentru aterizare. Toți pasagerii vor fi transferați cu autocarul către Brașov.
Vă mulțumim pentru înțelegere!
Cu stimă echipa DAN AIR”, au transmis pe pagina de Facebook reprezentanții DAN AIR.
Din păcate, pe lângă întârzieri, mai există și probleme privind orele de funcționare ale aeroportului. Astfel, pentru că aeroportul Brașov este închis într-un anumit interval oral, cei de la DAN AIR aterizează pe aeroportul Otopeni, iar de acolo pasagerii sunt transferați la Brașov cu autocarul.
Articolul precedentEXCLUSIV. 21 din 24 de medici de la UPU Brașov și-au suspendat contractele de gărzi
Articolul următorO ambulanță s-a răsturnat pe o stradă din Brașov. Sunt 3 victime (FOTO)
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.