Acasă Sănătate-Educație EXCLUSIV. 21 din 24 de medici de la UPU Brașov și-au suspendat...

EXCLUSIV. 21 din 24 de medici de la UPU Brașov și-au suspendat contractele de gărzi

1

Gărzile de la UPU Brașov vor fi făcute doar de 3 medici din cei 24!

Miercuri, 21 de medici din cei 24 care sunt la Unitatea de Primiri Urgențe Brașov și-au suspendat contractele de gărzi suplimentare normei de bază. (CIM-urile cu timp parţial, aferente gărzilor suplimentare normei de bază).

Această formă de protest este îndreptată împotriva modalităţii în care este recompensată contribuţia la asigurarea continuităţii serviciilor medicale în acest moment şi, în proiectul noii Legi a salarizării.
Ce înseamnă acest lucru pentru sistemul de sănătate brașovean?
Automat că se va aglomera foarte mult la UPU, unde și așa personalul abia face față, fiind o încărcătură foarte mare pentru personalul existent.
Medicii existenți vor trebui să preia ei toate urgențele existente, deci volumul de muncă va fi unul enorm.
Rămâne de văzut ce vor spune guvernanții despre acest aspect, fiind de-a dreptul o criză fără precedent în sistemul sanitar brașovean.
Articolul precedentGrav accident rutier la intrare în Brașov (FOTO)
Articolul următorZboruri la Brașov! Întârzieri, modificări ale itinerariului inițial și transfer cu autocarul de la București
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.