Acasă Administrativ Vor fi schimbați și membrii Consiliului de Administrație de la Aeroportul Brașov

Vor fi schimbați și membrii Consiliului de Administrație de la Aeroportul Brașov

0

A plecat directorul, dar vor fi schimbați și membrii din Consiliul de Administrație!

Schimbări în conducerea Aeroportului Brașov! După ce a fost demis directorul Alexandru Anghel, urmează și schimbarea Consiliului de Administrație al AIBG. Potrivit reprezentanților Consiliului Județean, acest lucru se va întâmpla la finalul lunii ianuarie 2024. Precizăm că în prezent din Consiliul de Administrație al aeroportului fac parte Mircea Boștină, fost diector general la ROMATSA, Adriana Donțu, fost prefect al Brașovului și reprezentant al Ministerului Finanțelor, Costică Albu, fost director al Aeroportului Tulcea.

 

Articolul precedentPensiile a peste 4,7 milioane de români vor fi recalculate
Articolul următorAlexandra Crivineanu, președinte Organizația Femeilor Social-Democrate județul Brașov: Îndemn tinerii din Brașov să aplice la programele de creditare Student Invest și Family Start
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.