Acasă Administrativ Virgil Popa: „De la 1 septembrie operatorul RATBv va efectua transportul în...

Virgil Popa: „De la 1 septembrie operatorul RATBv va efectua transportul în comun de la Săcele”

Virgil Popa, primarul orașului Săcele, a comunicat schimbările care vor apărea în transportul comun din Săcele.

„De la 1 septembrie va exista călătorie PERIURBAN, cu prețul de 2 lei, valabilă timp de 60 minute pe toate liniile din Săcele, între stațiile Garaj Săcele-Dârste Pod (Săcele), și călătorie METROPOLITAN, cu prețul de 4 lei, valabilă timp de 60 minute pe toate liniile din Săcele, Brașov și Zona Metropolitană Brașov. Dacă până acum un săcelean cheltuia 7 lei să ajungă în Brașov, de la 1 septembrie va cheltui doar 4 lei.

De la 1 septembrie vor exista 2 tipuri de abonamente: abonament lunar PERIURBAN, cu prețul de 80 lei, valabil în interiorul Municipiului Săcele între stațiile Săcele Garaj – Dârste Pod și  Abonament lunar METROPOLITAN, cu prețul de 150 lei, valabil timp de 1 lună pe toate liniile din Săcele, Brașov și Zona Metropolitană Brașov,. Și în cazul abonamentelor se poate vedea o reducere semnificativă. În plus, Abonamentul anual de tip METROPOLITAN este valabil 1 an de zile la echivalentul plății a 10 abonamente lunare.

Vor exista în continuare categoriile de persoane care beneficiază de facilități la transportul public local pe traseele din Municipiul Săcele ( elevi, studenți,pensionari, etc.)

Linia Săcele  (Garaj) – Poenelor ( Brașov),  va avea numărul 710, stațiile vor rămâne nemodificate, iar orarul  va suferi temporar mici modificări privind cursa de noapte. Însă, în cel mai scurt timp ne vom asigura că și cursa de noapte va fi operațională la Săcele.”, a transmis Virgil Popa.