Acasă Administrativ Încep lucrările de reparație pe strada Hărmanului

Încep lucrările de reparație pe strada Hărmanului

0

Luni, 28 august, încep lucrările de reparații pe strada Hărmanului, pe segmentul cuprins între Bd-ul  Al. Vlahuță și str. Toamnei, după ce în acest moment se execută deja o serie de lucrări pregătitoare, semnalizate punctual.

Se va lucra la carosabil  pe toate cele patru benzi de circulație, ceea ce va impune blocarea unei benzi pe sens, temporar, în intervalul 7.00 – 18.00, până la finalizarea lucrării. Restricțiile vor fi aplicate pe tronsoane. În cazul în care va fi nevoie de blocarea ambelor benzi ale unui sens, circulația va fi organizată pe benzile rămase libere (pe contrasens), în ambele sensuri. Zonele afectate vor fi semnalizate corespunzător, iar traficul va fi dirijat de piloți de circulație.

Lucrările presupun în principal decaparea stratului existent de asfalt, turnarea unui strat de egalizare, turnarea unui covor asfaltic nou. Ulterior turnării stratului de uzură, vor fi ridicate la cotă gurile de scurgere și cele ale căminelor de vizitare, iar la final se va reface marcajul rutier. Odată cu aceste lucrări vor fi înlocuite și bordurile, acolo unde este necesar.

 

Articolul precedentVirgil Popa: „De la 1 septembrie operatorul RATBv va efectua transportul în comun de la Săcele”
Articolul următorAcțiune de ecologizare în Municipiul Săcele