Acasă Sănătate-Educație VIDEO. Șerban Todorică: „Într-o lună, două, vom încheia procesul de predare-primire pentru...

VIDEO. Șerban Todorică: „Într-o lună, două, vom încheia procesul de predare-primire pentru Spitalul CFR”

0

Vineri, 19 aprilie, la sediul PNL Brașov a avut loc o conferință de presă la care au fost prezenți Șerban Todorică Constantin, președintele Consiliului Județean Brașov și George Scripcaru, candidat la Primăria Brașov.

Președintele Consiliului Județean a prezentat strategia pe care Consiliul Județean o derulează privind sănătatea.

La finalul prezentării, președintele Consiliului Județean a fost întrebat despre situația spitalului CFR Brașov, susținând astfel că demersurile privind preluarea acestuia sunt în curs de derulare.

„Este un demers în derulare, s-a aprobat de către Ministerul Transporturilor preluarea acestui Spital CFR, de către Consiliul Județean Brașov. 

Este vorba de luni de zile, poate o lună, două, moment în care îl vom prelua prin proces verbal de predare-primire.”, a explicat liberalul.

„Medicii de acolo suspectează că noi am avea alte planuri decât cele firești, dar va rămâne spital de sine stătător. Este un spital destul de bine pus la punct, dar desigur că va trebui să gândim reabilitarea acestuia. (…) Dar nu discutăm de a-l alipi de un alt spital, așa cum se discută în mediul sanitar, ci va rămâne de sine stătător.

Sigur, cei mai în măsură să ne spună ce se va întâmpla în viitorul apropiat nu suntem noi, oamenii politic, ci medicii din sistem care vor fi consultați și, odată ce vom identifica varianta optimă, vom proceda în consecință”, a conchis Șerban Todorică.