Acasă Social Și-a umplut buzunarele cu produse dintr-o farmacie și l-a „aranjat” pe paznicul...

Și-a umplut buzunarele cu produse dintr-o farmacie și l-a „aranjat” pe paznicul ce a încercat să-l oprească

0

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, cu un bărbat bănuit în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea infracțiunii de “tâlhărie”.

 

La data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi sustras produse de pe raftul unei unități comerciale, iar la ieșirea din magazin ar fi agresat fizic un agent de securitate, care încerca să îl oprească.

În scurt timp, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat bărbatul agresiv, care fusese oprit de către agenții de securitate, imediat după incident. Astfel, în urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat că la data menționată, în jurul orei 17:00, bărbatul, de 40 de ani, ar fi intrat de mai multe ori în incinta unei farmacii, amplasată într-un complex comercial, din municipiul Brașov, ocazii cu care ar fi sustras produse cosmetice de pe rafturi, plecând fără a achita contravaloarea acestora, estimată la suma de 2000 de lei.

În continuare, atunci când a încercat să părăsească incinta complexului comercial, fiind interpelat de un agent de securitate, în încercarea de a păstra bunurile și de a-și asigura scăparea, bărbatul ar fi devenit recalcitrant și i-ar fi aplicat lovituri acestuia. În acest context, bărbatul agresiv ar fi fost oprit să părăsească complexul comercial, iar prejudiciul a fost recuperat și predat unității păgubite.

Față de cele constatate, la data de 17 aprilie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut și introdus în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov, pentru 24 de ore.

Ulterior, la data de 18 aprilie a.c., după ce a fost prezentat de către un  procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov în fața judecătorului de drepturi și libertăți, s-a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “tâlhărie”, în cadrul căruia cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.