Acasă Social VIDEO. La sfârșitul acestui an, Fly Lili va zbura de pe Aeroportul...

VIDEO. La sfârșitul acestui an, Fly Lili va zbura de pe Aeroportul Braşov spre Franţa şi Israel

Compania aeriană Fly Lili, controlată de omul de afaceri german Jürgen Andreas Faff, a anunțat că va opera începând din data de 20 iulie 2024 cinci zboruri de pe Aeroportul Internaţional Sibiu către Nürnberg şi Stuttgart (Germania), Milano-Malpensa şi Roma-Fiumicino (Italia) şi Barcelona (Spania). De asemenea,  pentru perioada de sfârşit de an sunt planificate destinaţii suplimentare din Braşov spre Franţa şi Israel.

Această extindere semnificativă marchează un moment important în dezvoltarea companiei FlyLili și al colaborării noastre strânse cu Aeroportul Internațional Sibiu. Compania aeriană FlyLili, aflată într-o fază de creștere accelerată, continuă expansiunea pentru a oferi noi oportunități de călătorie pasagerilor din regiunea Transilvaniei.

„Suntem o companie aeriană în dezvoltare şi am acordat o atenţie deosebită pregătirilor necesare înainte de a deschide aceste noi rute. Primul pas l-am făcut la Sibiu, un aeroport cu un mare potenţial de creştere. Odată cu extinderea flotei noastre, continuăm să creştem la Aeroportul Internaţional Sibiu”, a declarat Cătălin Cotruţ, CEO Fly Lili, într-un comunicat de presă.

Prețurile biletelor încep de la 99 euro per segment de zbor, oferind astfel opțiuni accesibile pentru toate tipurile de călătorii. Strategia comercială FlyLili include distribuția a trei pachete de călătorie (Basic, Comfort si Premium), adaptate nevoilor specifice ale pasagerilor.

„Am ales ca primele zboruri din Sibiu să fie către cele mai importante destinaţii europene, dorindu-ne să ne consolidăm poziţia în acest aeroport strategic“, a adăugat el.

FlyLili este o companie aeriană românească, în plin proces de extindere și dezvoltare continua, dedicată oferirii de servicii de înaltă calitate pasagerilor săi. Prin adăugarea acestor noi rute, FlyLili își întărește angajamentul de a conecta Transilvania cu destinații cheie din Europa și de a sprijini dezvoltarea turistică și economică a regiunii. Compania aeriană are o flotă formată din aeronave Airbus A321, A320 și A319. Pentru mai multe informații despre zboruri și rezervări, vă rugăm să vizitați site-ul oficial www.flylili.com.