Acasă Sănătate-Educație VIDEO. La Ghimbav, va fi inaugurat Complexul Sportiv Ghimbav. „Complexul Sportiv Ghimbav...

VIDEO. La Ghimbav, va fi inaugurat Complexul Sportiv Ghimbav. „Complexul Sportiv Ghimbav este mai mult decât un loc de sport – este un loc unde viața capătă noi dimensiuni”

Primarul orașului Ghimbav, Ionel Fliundra a anunșat luni, 27 mai, că va fi inaugurat curând Complexul Sportiv Ghimbav. Acest complex modern și elegant este conceput pentru a satisface toate nevoile celor care doresc un stil de viață activ și sănătos.
„Sala Polivalentă a complexului nostru este un spațiu versatil, gândit pentru a găzdui o varietate de evenimente sportive și culturale. Cu o capacitate generoasă și echipamente de ultimă generație, această sală este ideală pentru meciuri de baschet, volei, handbal, dar și pentru concerte și spectacole de amploare.
Aici, atât sportivii de performanță, cât și amatorii vor găsi un loc unde să-și demonstreze talentul și pasiunea.
Bazinul semiolimpic este o adevărată bijuterie a complexului, oferind condiții excelente pentru înotători de toate nivelurile.
Fie că sunteți un înotător profesionist în căutare de antrenamente intense sau doar doriți să vă bucurați de câteva ture relaxante, acest bazin vă așteaptă cu apă cristalină și facilități moderne. Cursurile de înot pentru copii și adulți sunt menite să încurajeze un stil de viață sănătos încă de la cele mai fragede vârste.
Pentru momentele de relaxare și răsfăț, Centrul Spa vă oferă o oază de liniște și recuperare. Cu o gamă variată de servicii, de la saună și jacuzzi, la masaje terapeutice, acest centru este locul perfect pentru a vă reîncărca bateriile după o zi activă.
Pentru cei pasionați de fitness, complexul pune la dispoziție săli dotate cu echipamente de ultimă generație, unde puteți urma programe de antrenament personalizate. Clasele de spinning și aerobic sunt concepute pentru a vă menține motivați și pentru a transforma fiecare sesiune de antrenament într-o experiență plăcută și energizantă.
Complexul Sportiv din Ghimbav nu este doar un loc unde să faceți sport; este un pilon al comunității noastre în plină dezvoltare.
Prin facilitățile sale diverse și de înaltă calitate, acest complex contribuie la: Promovarea unui stil de viață sănătos, Dezvoltarea comunității, Creșterea atractivității orașului.
Vă invităm să descoperiți toate aceste facilități extraordinare și să deveniți parte din comunitatea noastră activă și sănătoasă. Complexul Sportiv Ghimbav este mai mult decât un loc de sport – este un loc unde viața capătă noi dimensiuni. Haideți să creștem împreună, să fim mai sănătoși și mai fericiți, aici, în Ghimbav!”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.
CMF: 21240015