Acasă Sănătate-Educație “JazzUP Young” – Un eveniment educațional pentru copii în Brașov

“JazzUP Young” – Un eveniment educațional pentru copii în Brașov

Asociația CultART, în colaborare cu Primăria Municipiului Brașov, anunță lansarea proiectului educațional “JazzUP Young” – o inițiativă dedicată descoperirii și dezvoltării abilităților artistice ale copiilor cu vârste între 5 și 14 ani. Evenimentul se va desfășura în diverse locații din Brașov în următoarele date:

– Cartierul Răcădău: Parcul Trandafirilor – 01-02 iunie 2024

– Cartierul Astra: Piațeta Astra – 08-09 iunie 2024

– Cartierul Noua: Parcul Noua – 15-16 iunie 2024

Detalii despre activități:

Orarul atelierelor:

– 11:00 – 14:00

– 16:00 – 18:00

Tipurile de ateliere și instructorii:

  1. Atelier de pictură: Sonia-Gabriela Mihăilescu, unde copiii vor învăța tehnici de bază și avansate de pictură, dezvoltându-și creativitatea și simțul artistic.
  2. Atelier de canto: Mircea Băjenaru, dedicate dezvoltării vocii și interpretării muzicale.
  3. Atelier de muzică: Vlad Șerban Corb (înlocuitor pentru Andrei Turcu), care vor acoperi diverse instrumente muzicale și tehnici de interpretare.
  4. Atelier de dans: Ciprian Chiujdea (înlocuitor pentru SAS Petrică Marian), ce vor introduce copiii în dansul contemporan și alte stiluri de dans.
  5. Atelier de instrumente: Uretyan Dragoș-Cristian, unde copiii vor învăța să cânte la diferite instrumente muzicale.
  6. Atelier de actorie: Răzvan-Ștefan Gherasim, axate pe tehnici de actorie de teatru și film.

Spectacole interactive: 19:00 – 20:00

Pe lângă ateliere, proiectul include două spectacole interactive susținute de tineri artiști români. Aceste spectacole, programate pentru orele 19:00 – 20:00 în fiecare locație, vor introduce copiii în lumea fascinantă a teatrului, muzicii și dansului.

Descrierea proiectului:

Proiectul “JazzUP Young” are ca scop principal introducerea copiilor în diverse domenii artistice printr-o serie de ateliere creative și interactive. Copiii vor putea să își descopere talentele și să își dezvolte abilitățile în domenii precum muzica, dansul, actoria și artele vizuale.

Parteneriate și susținere:

Proiectul “JazzUP Young” este o inițiativă susținută și cofinanțată de Primăria Municipiului Brașov, demonstrând angajamentul față de educația culturală a tinerilor din comunitate.

Invitație:

Invităm toți părinții și copiii să se alăture acestui proiect unic, care combină educația, divertismentul și dezvoltarea personală. Pentru mai multe informații și programul complet al evenimentului, vă rugăm să vizitați website-ul proiectului sau să contactați reprezentanții Asociației CultART.