Acasă Social VIDEO. Irineu Darău atac dur la adresa viceprimarului Rusu: „Nu a primit...

VIDEO. Irineu Darău atac dur la adresa viceprimarului Rusu: „Nu a primit atribuții la mișto, să fie acolo, să-și ia niște bani”

0

Invitatul jurnalistului Cristi Florea, la emisiunea „Oameni faini la Brașov”, Irineu Darău, candidatul USR la președinția CJ Brașov a vorbit despre politică, situația administrativă a județului Brașov, despre colegii săi de breaslă, dar și despre viceprimarul Sebastian Rusu, despre care susține că nu și-a îndeplinit atribuțiile.

Întrebat dacă consideră ca fiind justificat gestul primarului Coliban, de a-l trimite pe Sebastian Rusu la cimitir și a-i sigila biroul din cadrul Primăriei Brașov, Irineu Darău a susținut că „acel gest a venit după vreo 3 ani de nemuncă a acestui viceprimar”.

„Se număraseră la un moment dat orele pe care le stătea în primărie și ieșeau vreo 2-3 ore pe zi.

Dacă aș fi în același loc cu el i-aș cere să-mi spună rezultatele concrete ale viceprimarului, cu nume și prenume: Sebastian Rusu.

Sebastian Rusu a ajuns viceprimar prin alianța locală USR-PNL și așa a primit niște atribuții. Nu a primit atribuții la mișto, să fie acolo, să-și ia niște bani, ci a primit niște atribuții pentru care trebuie să livreze niște rezultate. Am avut discuția asta cu colegul meu Allen Coliban și îmi spune cum, odată la câteva luni, și pe un domniul și pe altul, care îi era delegat lui Sebastian Rusu, nu existau rezultate.

Astfel, încet, încet, până să se ajungă la responsabilitatea pe Serviciu Cimitire, în al treilea an, i s-a mai luat câte o atribuție din cele pe care le avea.”, a explicat Irineu Darău.

YouTube video